В ресторантьорския, хотелиерския и кетъринг сектора се поставят особено високи изисквания към хладилниците и фризерите. Когато изберете уред, би трябвало да търсите надеждно функциониране, иновации, най-високо качество и превъзходен дизайн. Ние Ви предлагаме всички предимства, които са от значение в професионалния сектор: висококачествени компоненти и максимален обем, ефективно охлаждане, температурна стабилност и невероятно лесно почистване.
Нашите уреди впечатляват преди всичко с ниската си консумация на енергия и максимална икономичност. Уредите са проектирани за вграждане съгласно системата “Анализ на опасностите и контрол на критичните точки” и отговарят на изискванията за оптимална хигиена на храните. Можете да разчитате на професионалните модели – 24 часа в денонощието, 365 дни в годината.